Την πεποίθησή του για την κατάκτηση της Euroleague από την Εφές εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Για το αν είναι δύσκολο να διατηρήσει τα σκήπτρα η Εφές, ο Αταμάν απάντησε: «Προφανώς ήταν μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις. Όλοι ήθελαν να μας νικήσουν από τη στιγμή που ήμασταν οι πρωταθλητές. Και είχαν μεγαλύτερο κίνητρο. Έπρεπε να προσέξουμε περισσότερο τους αντιπάλους μας.

Όμως νομίζω ότι μας βοήθησε αυτή η κατάσταση. Είχαμε βέβαια και τους τραυματισμούς και δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες. Τώρα είμαστε έτοιμοι και ως ομάδα να υπερασπιστούμε τα πρωτεία μας. Είναι κάτι που πρέπει να το ακούσουν, ειδικά τα ελληνικά media. Θα είμαστε πρωταθλητές».

Για το άγαλμα στην Τουρκία προς τιμήν του ίδιου και των παικτών του μετά την περσινή κατάσταση: «Σίγουρα, αυτό που έγινε είναι τιμή μας. Η τελετή στην Κωνσταντινούπολη για το άγαλμα ήταν για εμάς, για τον τίτλο της Euroleague. Αυτή η ομάδα το άξιζε την τελευταία τριετία. Εκπροσωπούμε τη χώρα μας».

Σχετικά άρθρα