Ο Εργκίν Αταμάν χαρακτήρισε σπουδαία τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι, στάθηκε στην άμυνα της ομάδας του και στις καλές αποστάσεις των παικτών του.

«Είναι μια σπουδαία νίκη για μας, επειδή η Αρμάνι Μιλάνο πήρε σπουδαία αποτελέσματα και νίκες. Επίσης απόψε ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος κι οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά στην επίθεση. Δώσαμε όμως πολλούς πόντους στην Αρμάνι Μιλάνο στον αιφνιδιασμό και το τρανζίσιον.

Μετά στο δεύτερο μέρος, η άμυνά μας ήταν ίσως μία από τις καλύτερες ως τώρα στη σεζόν. Παίξαμε επιθετικά απέναντι στον Σαβόν Σιλντς και τον Ντέβον Χολ, κρατήσαμε τα αμυντικά ριμπάουντ. Στην επίθεση ελέγξαμε την κατάσταση, ιδίως με τον Κέντρικ Ναν και τον Κώστα Σλούκα.

Είχαν πολύ καλές αποστάσεις, χειρίστηκαν την μπάλα πολύ καλά, με spacing. Συνεχίσαμε με δύο μεγάλες νίκες στη διαβολοβδομάδα» δήλωσε ο Τούρκος προπονητής.

Για την κατάσταση του Λεσόρ είπε: «Δεν ξέρω κάτι. Στα αποδυτήρια τώρα πονούσε. Είναι ένα πρόβλημα στη μέση. Θα το δούμε αύριο, δεν μπορώ να πω κάτι τώρα».

Σχετικά άρθρα