Στο τραγούδι του Νίνο «Μέχρι τέλους» που ακουγόταν εκείνη την ώρα από τα μεγάφων αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν στην αρχή των δηλώσεων του μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας.

«Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι θέλω να μιλήσω για αυτό το τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ωραίο. Ελπίζω οι φίλοι του Παναθηναϊκού να το απολαμβάνουν» ήταν το σχόλιο του Τούρκου προπονητή στην κάμερα της ΕΡΤ, ο οποίος πρόσθεσε:

Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Ξεκουράσαμε τους βασικούς που παίρνουν πολλά λεπτά στην Euroleague και έπρεπε να πάρουν ανάσες.

Τώρα έχουμε την Euroleague που παίζουμε στην Εφές και θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα. Πέρασα πολύ όμορφες σεζόν, έχω πολλούς φίλους αλλά πάμε για να κερδίσουμε».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Τα παιδιά που δεν παίζουν πήραν λεπτά συμμετοχής και τα εκμεταλλεύτηκαν. Επιθετικά κάναμε κάποια λάθη. Το πήραμε σοβαρά το παιχνίδι σήμερα.

Αλλά είναι σημαντικό ότι παίξαμε σε λιγότερο από 48 ώρες από το παιχνίδι με την Παρτιζάν και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που το είχαν ανάγκη και ειδικά πριν τη “διαβολοβδομάδα” για να είμαστε έτοιμοι για αυτήν».

Σχετικά άρθρα