Μετά το τέλος του δραματικού ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στα σημεία που κρίθηκε το ματς.

«Είναι όμορφο να είσαι στην πλευρά των νικητών. Ειδικά μάλιστα έπειτα από ένα buzzer beater. Λυπάμαι για τον φίλο μου, τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ήταν ένα σπουδαίο ματς, συγχαρητήρια επίσης στον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί του δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα στο Final-4. Πρώτη φορά είδα σε Final-4, σε άλλη χώρα, σε άλλη πόλη, περισσότερους από 15.000 οπαδούς! Ήταν τρομερή ατμόσφαιρα.

Δεν αρχίσαμε καλά το ματς. Το αμυντικό πλάνο του Μπαρτζώκα δούλεψε πραγματικά καλά.. Ειδικά η πίεση στον Μίτσιτς και τον Λάρκιν. Ο Ελάιτζα Μπράιαντ μάς έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα, την ίδια στιγμή ο Λάρκιν έκανε το παιχνίδι του, ειδικά στην τρανζίσιον επίθεση. Γυρίσαμε το ματς.

Στο β’ ημίχρονο, ο Λάρκιν είχε μια κράμπα, έμεινε εκτός 3-4′, γύρισε στο ματς όμως δεν ήταν στον ίδιο ρυθμό. Ο Μίτσιτς κουράστηκε. Ο Ολυμπιακός βρήκε τρόπο να επιστρέψει… Εν τέλει ο Μίτσιτς τα κατάφερε. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παίξουμε στον τελικό».

Σχετικά άρθρα