Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι πλέον πρέπει να λογίζεται και ο Παναθηναϊκός ως ένα από τα μεγάλα φαβορί στο ελληνικό μπάσκετ.

«Ξεκινάμε την EuroLeague με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κανείς δεν μπορεί να πει στο ελληνικό μπάσκετ ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, πρέπει να λογίζουν πλέον και τον Παναθηναϊκό. Θα είμαστε έτοιμοι, θα είμαστε καλύτεροι στο παρκέ. Όλοι πια στην ομάδα πιστεύουμε ξανά. Η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για να φτάσει στους στόχους της» είπε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού».

«Σέβομαι τον Ολυμπιακό, τον coach Μπαρτζώκα, την διοίκησή του και όσα έκανε τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ των ομάδων, κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα δεν είναι θα είναι εύκολο, ο Αταμάν είναι εδώ, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ» πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ κατέληξε λέγοντας πως:

«Έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας, αλλά θα δούμε την ομάδα σύντομα, έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας, δεν θα διστάσουμε να κοιτάξουμε την αγορά, ειδικά του ΝΒΑ, αλλά μόνο αν χρειαστεί κάτι. Έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Δεν ήρθα εδώ για να διασκεδάσω, το δείξαμε αυτό με τις κινήσεις που κάναμε, όλοι οι φίλαθλοι στον δρόμο μού ζητούν τίτλους».

Σχετικά άρθρα