Ο Εργκίν Αταμάν, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους τελικούς του 2014 στο πρωτάθλημα Τουρκίας, ξεστομίζοντας επικές ατάκες όπως άλλωστε συνηθίζει.

«Στη σειρά Φενερμπαχτσε-Γαλατασαράι υπήρχαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να είχαν συμβεί σε ένα παιχνίδι μπάσκετ. Δεν υπήρχε ασφάλεια. Υπήρχε μια ατμόσφαιρα όπου δεν μπορούσε να γίνει ένας αγώνας μπάσκετ.

Για αυτόν τον λόγο, ο Ουνάλ Αϊσάλ αποφάσισε να μην κατεβάσει την ομάδα αυτό το παιχνίδι. Αυτός ο αγώνας δεν θα παιζόταν υπό αυτές τις συνθήκες» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος τεχνικός της Αναντόλου Εφές.

Για τη σχέση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: “Έχω ένα μερίδιο στην άφιξη του Ομπράντοβιτς, αλλά όχι στην αποχώρησή του. Οι ομάδες που προπόνησα εκείνη την εποχή έγιναν πρωταθλήτριες η μία μετά την άλλη. Δεν ξεχωρίζω ούτε αυτό με την Μπεσίκτας, ούτε αυτό με την Γαλατασαράι. Η Φενερμπαχτσέ έπειτα από πολλές αποτυχίες, αποφάσισε να φέρει τον καλύτερο προπονητή της Ευρώπης”.

Για την περίοδο που έφυγε από την Μπεσίκτας για να πάει στη Γαλατά: “Δεν ήθελα να φύγω από την Μπεσίκτας τότε. Η διοίκηση είπε ότι θα ήταν ένα επιπλέον οικονομικό βάρος για μένα να είμαι εκεί. Έπρεπε να υπάρχει ρόστερ της ίδιας ποιότητας, αλλά δε γινόταν γιατί ο χορηγός αποσύρθηκε. Εκείνη την εποχή, η Γαλατασαράι μου έκανε την καλύτερη προσφορά”.

Σχετικά άρθρα