Δηλώσεις στο «TRT Sports» παραχώρησε ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει μια ομάδα που ενθουσιάζει το ελληνικό μπάσκετ.

«Έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα στον Παναθηναϊκό που ενθουσιάζει το ελληνικό μπάσκετ. Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει μια σοβαρή κυριαρχία στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός έχει στο παρελθόν έξι τίτλους EuroLeague, αλλά κανέναν από το 2011. Η ομάδα είχε πιάσει πάτο στην EuroLeague τις δύο τελευταίες σεζόν.

Πήγαμε σε μια νέα δομή. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή. Χάσαμε το πρώτο μας ντέρμπι στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό στην παράταση μπροστά σε 20.000 κόσμο, αλλά είμαστε νέα ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που αναπτύχθηκε πρόσφατα. Κερδίσαμε την Μπάγερν Μονάχου την περασμένη εβδομάδα. Οι στόχοι είναι μεγάλοι.

Φυσικά η μεταγραφική περίοδος δεν ήταν εύκολη. Κάναμε σοβαρές μεταγραφές, αλλά δεν είναι εύκολο να κάνουμε αυτές τις μεταγραφές στην Ευρώπη και να φτιάξουμε μια νέα ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε τους στόχους μας μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Σχετικά άρθρα