Με την ικανοποίηση στο πρόσωπό του εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και χαρακτήρισε ιστορικά τα όσα έκανε η ομάδα του.

«Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Η δουλειά έγινε. Είχαμε μία φοβερή χρονιά, πήραμε όλους τους σημαντικούς τίτλους, πρώτα τη Euroleague κι έπειτα το πρωτάθλημα. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό, δεν τα παρατήσαμε ποτέ, είχαμε σπουδαίο χαρακτήρα όλη τη σεζόν. Ήμασταν πίσω 0-2, σκεφτόμασταν το επόμενο παιχνίδι και αλλάξαμε. Ιστορική σεζόν, από τις πιο ιστορικές στην Ευρώπη. Πριν από το τρίτο παιχνίδι, είπα στους παίκτες ότι μόνο εκείνοι μπορούσαν να αλλάξουν αυτή τη σειρά. Και το έκαναν. Ιστορική ομάδα, μαγική ομάδα, τα καταφέραμε.

Πήραμε έναν ηγέτη, τον Κώστα Σλούκα. Πήραμε παιδιά με χαρακτήρα, που ήθελαν να παλέψουν και παίξαμε μπάσκετ. Δεν είναι και τόσο περίπλοκο. Αν είσαι ο Σλούκας, παίρνεις τη μπάλα. Αν έχεις τον Ναν, τον Λεσόρ, όλα είναι εύκολα. Τους κάνεις να πιστέψουν στον εαυτό τους. Ο κόσμος άρχισε να πιστεύει σε εμάς, στον οργανισμό. Χάναμε 0-2, ουδείς ήταν τρομαγμένος. Ούτε εγώ, ούτε ο Γιαννακόπουλος, ούτε οι παίκτες. Αυτή είναι η μαγεία αυτής της ομάδας» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά άρθρα