Μετά την εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις δηλώσεις του στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει επικρατήσει φέτος στην Basket League δύο φορές του δεύτερου Ολυμπιακού, ενώ πρόσθεσε πως πρώτος στόχος αποτελεί η Εuroleague και μετά το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Τούρκος προπονητής:

Για το ματς με την ΑΕΚ:
«Χάσαμε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στο Άρη, αλλά έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα κόντρα στον δεύτερο που τον κερδίσαμε δύο φορές. Νικήσαμε και στη EuroLeague. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αντιδράσαμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε αυτά τα ματς και να προετοιμαζόμαστε σοβαρά. Η ατμόσφαιρα της ΑΕΚ δεν ήταν εύκολη, ήταν δύσκολο ματς. Ελέγξαμε το παιχνίδι και το πήραμε. Για εμάς όλα είναι σημαντικά, η EuroLeague, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο».

Για το Κύπελλο Ελλάδας: «Ο πρώτος στόχος είναι η EuroLeague, μετά είναι να νικήσουμε το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο είναι τρία παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αλλά πολλές φορές έχουμε εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Φυσικά και θα πάμε για τη νίκη, αλλά ο πρώτος στόχος μας είναι η EuroLeague και μετά το πρωτάθλημα».

Σχετικά άρθρα