Ο Έργκιν Αταμάν τόνισε ότι στόχος του είναι να οδηγήσει την Τουρκία στη ζώνη των μεταλλίων, ενώ αναφέρθηκε και στη δική μας Εθνική, όπως και σε αυτή της Σερβίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία θα συμμετέχει στο τουρνουά «Ακρόπολις» αντιμετωπίζοντας την Εθνική μας ομάδα στις 19 Αυγούστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου ομοσπονδιακού προπονητή:

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν μεγάλες προσδοκίες από την εθνική ομάδα. Αυτή η ομάδα θα εκπροσωπήσει την περήφανη φανέλα μας με τον καλύτερο τρόπο, εμπιστευτείτε μας! Υπάρχει μια πολύ καλή “χημεία” στην ομάδα. Ας είμαστε ενωμένοι! Στόχος μας είναι το μετάλλιο! Έχω τεράστιο ενθουσιασμό για το γεγονός ότι θα διεκδικήσω μια διάκριση με την εθνική ομάδα. Ήμουν ενθουσιασμένος στο ντεμπούτο μου με τη Μεγάλη Βρετανία. Περισσότερο και από όταν πήγα στον τελικό της Ευρωλίγκα.

Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά οι αντίπαλοί μας θα παραταχθούν με φιλόδοξες ομάδες. Βλέπω τη Σερβία και την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά. Θα πάμε με 16 παίκτες ως τις 30 Αυγούστου και θα ανακοινώσουμε τη 12άδα λίγο πριν από το Ευρωμπάσκετ. Δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να έλθει στην εθνική. Κι εγώ είμαι κουρασμένος αλλά θέλω οι παίκτες μου να έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα. Ελπίζω ότι θα τελειώσουμε το τουρνουά στις 18 Σεπτεμβρίου. Τη μέρα του τελικού»

Σχετικά άρθρα