Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην υπόθεση παραχώρησης του ΟΑΚΑ, αλλά και την κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Livetalks» στο Θέμα Κρήτης 103.1:

Για το ΟΑΚΑ και την κόντρα με τον Γιαννακόπουλο:
«Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια. Κάνω το σωστό, το ηθικό, το τίμιο.

Έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι. Θα κάνω τα πάντα με όρους διαφάνειας και σωστά.

Δεν έχω τίποτα με τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τι κάνει στα κοινωνικά δίκτυα».

Η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν οργισμένη: «Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τα ξαναπιάσεις! Τα λέμε μετά το Πάσχα, όπου θα έρθω να μου υπογράψεις την σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου.

Ζήτησες να μην φανεί ότι βάζεις κρέας και το δέχτηκα. Με αυτά που θες θα στο βάλω μέχρι το μεδούλι… Ρε γελοίο υποκείμενο, που ο μόνος λόγος που είσαι στη θέση σου είναι η νοθεία στις εσωτερικές εκλογές, εμένα θα μου πεις ότι διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου; Γελοίο υποκείμενο. Μάθε, ρώτα, γελοίο υποκείμενο. Εγώ δουλεύω 12-14-16 ώρες την ημέρα, γελοίο υποκείμενο. Ούτε είμαι στις τηλεοράσεις, ούτε είμαι από εδώ και από εκεί μοιράζοντας λεφτά της κυβέρνησης και του ελληνικού κράτους για να με ψηφίσουν. Κάτσε και θα δεις και θα δεις. Και δεν ‘πα να ‘χεις όποιον θέλεις να στηρίζει από πίσω. Πίστεψτε με. Άλλοι κι άλλοι τα έβαλαν μαζί μου. Και νομίζεις ότι εσύ θα τα καταφέρεις; Καλά. Κούνια που σε κούναγε. Τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο δεν θα τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου.

Τόσο καιρό κάθομαι και δεν μιλάω για το καλό του Παναθηναϊκού και το γενικότερο καλό για να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει. Τώρα όμως δεν κάνω πίσω σε τίποτα. Κάτσε και θα δεις.

Εγώ δεν ζω με χρήματα του ελληνικού λαού. Εγώ στηρίζω τον ελληνικό λαό με χορηγίες και δωρεές παντού. Με φόρους, με, με… Με θέσεις εργασίας. Άεργε τύπε που θα έπρεπε να ήσουν τσοπάνης στα βουνά και ο μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας. Κάτσε και θα δεις λοιπόν“».

Σχετικά άρθρα