Έπεσε η αυλαία στο έβδομου camp της ακαδημίας του Νίκου Ντούγια, που χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Η τρίτη και τελευταία μέρα έληξε με διαγωνισμούς καρφωμάτων και για τα δύο γκρουπ όπου ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής στα πρόσωπα τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών.

Η αρχή της μέρας ήταν για μία ακόμα φορά εντατική και ο coach Lattimore άφησε τα παιδιά να ηγηθούν κάποιων ασκήσεων και να δείξουν πόσο δημιουργική είναι και να τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν πράξη όσα τους έδειξε τις προηγούμενες ημέρες.

Οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές για τον Αμερικανό coach ο οποίος στάθηκε στον ενθουσιασμό και την ενέργεια των αθλητών και στην διαρκή ανάγκη για ατομική βελτίωση των μικρών και μεγάλων αθλητών σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται.

Η ακαδημία του Νίκου Ντούγια θα ήθελε να ευχαριστήσει πολύ τους γονείς και τα παιδιά που τη στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά της, καθώς και τον John Lattimore για αυτή την συνεργασία και ανανεώνει το ραντεβού της για το 8ο camp το 2022.

Σχετικά άρθρα