Τη δική του άποψη για την αποβολή του Τόμας Γουόκαπ στον δεύτερο τελικό της Basket League μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Αουγκούστας Σουλιάουσκας μέσω του “Urbonus” podcast.

“Στο δεύτερο ο παίκτης πέφτει κάτω και δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες. Και αμέσως τον βλέπεις ότι θέλει να σηκωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό συμβαίνει συχνά στο παρκέ. Μπορεί να δεχτείς ένα σπρώξιμο σε μια στιγμή που δεν το περιμένεις και βρίσκεσαι στο παρκέ. Και αμέσως ο διαιτητής σφύριξε flopping. Ήταν αυστηρή απόφαση”, ανέφερε.

“Η αποβολή του Τόμας Γουόκαπ ήταν… soft. Πρώτα απ’ όλα αυτό το αντιαθλητικό φάουλ στον Πάρις Λι ήταν μια μπασκετική κίνηση με την οποία προφυλάσσεις τον εαυτό σου. Ήταν απλά άτυχος γιατί ο αντίπαλος βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο”, δήλωσε ο αναλυτής της ιστοσελίδας “Basketnews.com“.

Το δικό του σχόλιο για τα συμβάντα στον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, έκανε ο Ντονάτας Ουρμπόνας μέσω του “Urbonus” podcast.

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος της ιστοσελίδας “Basketnews.com” με εμφανή τη διάθεση για χιούμορ υποστήριξε πως ο ίδιος θα προτιμούσε μια επίθεση με γιαούρτια, παρά με πέτρες και φωτοβολίδες.

“Πρώτη φορά ακούω επίθεση με γιαούρτι. Είναι όμως μια χαρά στην πραγματικότητα. Θα προτιμούσα επίθεση με γιαούρτι, αντί για επίθεση με πέτρες ή επίθεση με φωτοβολίδες. Νιώθω ότι το γιαούρτι είναι soft. Είναι ήπια μορφή επίθεσης. Προτιμώ αυτό τον τρόπο”, δήλωσε με χαμόγελο.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα