Το καλοκαίρι του 2010 η μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό τάραξε τα νερά του ελληνικού μπάσκετ.

Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε επίσημα για τα όσα είχαν γίνει λίγους μήνες πριν ανάμεσα στον ίδιο και τον μετέπειτα αρχηγό των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου προπονητή στην εκπομπή «zone press» της σερβικής τηλεόρασης (СОС каналу):

«Θα σας πω ποια είναι η αλήθεια και τι ακριβώς είπα στη σέρβική τηλεόραση: Μιά μέρα, θυμάμαι καλά ότι ήταν η 21η Ιουνίου, μίλησα με τον Βασίλη Σπανούλη στο τηλέφωνο. Τα πάντα ήταν ξεκάθαρα στη συνομιλία μας και τον ρώτησα αν θα ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Στη διάρκεια της κουβέντας καταλήξαμε στην παραμονή. Του είπα να επικοινωνήσει με τον μάνατζέρ του ώστε να “κλείσει” το θέμα και να τελειώνουμε.

Μετά από μισή ώρα ο μάνατζέρ του επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να περιμένω ακόμα δύο μέρες γιατί ο Βασίλης βρισκόταν στη Λάρισα για το γάμο του αδερφού του. Αυτή ήταν η συνομιλία μας. Μετά από 25 μέρες έλαβα ένα μήνυμα από τον εκπρόσωπο του Σπανούλη ότι ο παίκτης υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτά είπα στη σερβική τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σπανούλη για όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό, ήταν μεγάλη χαρά για μένα το να δουλέψω μαζί του αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα έχει κλείσει, ο παίκτης ανήκει σε άλλη ομάδα κι εμείς κοιτάμε τα δικά μας».

Σχετικά άρθρα