Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Νότη Ψιλόπουλου για το fosonline.gr για το ποιοι παίκτες είναι φαβορί να μείνουν και ποιοι βλέπουν ήδη την πόρτα της εξόδου στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ειλημμένη απόφαση θεωρείται η αποδέσμευση τόσο του Άαρον Χάρισον όσο και του Τσαρλς Τζένκινς, ενώ την πόρτα της εξόδου θα δει επίσης ο Οκτάβιους Έλις.

Αμφίβολη είναι η παραμονή του Κουφού και του Ζαν-Σαρλ, αντίθετα σίγουρη θεωρείται η παρουσία και του χρόνου του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Σίγουρη είναι επίσης η παραμονή Σλούκα και Παπανικολάου, οι οποίοι έχουν συμβόλαια, ενώ δύσκολα θα επιστρέψει ο Κόνιαρης, που έχει δοθεί δανεικός στον Ιωνικό Νίκαιας.

Ο Γιώργος Πρίντεζης κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν, όπως έχει εξάλλου δηλώσει, αλλά θέλει να γνωρίζει και τις προθέσεις τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή. Όσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ προβληματισμός υπάρχει για τη μη εξέλιξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ.

Σχετικά άρθρα