Η εποχή Εργκίν Αταμάν έχει μάλλον ξεκινήσει έστω και ανεπίσημα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν σχεδόν οριστικοποιήσει την πρόσληψη του Τούρκου τεχνικού, ελπίζοντας πως μαζί του θα ζήσουν ξανά ένδοξες μέρες.

Ο Αταμάν που αφήνει την Εφες δεν θα έρθει φυσικά χωρίς να βάλει μπροστά τις δικές του ιδέες. Ηδη έχει εισηγηθεί αλλαγές στο τεχνικό τιμ κι αυτό σημαίνει πως άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με τους Μέξα και Σίμτσακ. Ο Σερέλης πιθανότατα θα είναι εκ των συνεργατών στο σταφ. Μαζί βέβαια θα αφιχθούν 1-2 πρόσωπα της πλήρους εμπιστοσύνης του Αταμάν.

Συν τοις άλλοις, όσον αφορά το ρόστερ, από πλευράς Ελλήνων δεν αποκλείεται να δοθούν δανεικοί οι νεαροί Σαμοντούροφ και Αβδάλας και πιθανότατα αποχωρούν οι Μποχωρίδης, Γ. Καλαϊτζάκης. Ο Παππάς είναι άλλη ιστορία καθώς κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, αλλά όπως και να έχει θα είναι δίπλα στην ομάδα, με πόστο ή χωρίς. Το μπάσκετ ουσιαστικά φαίνεται ότι το σταματά τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό/υψηλό επίπεδο.

Για τον Μποχωρίδη δε έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια για πολλές ομάδες. Με λίγα λόγια δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Π. Καλαϊτζάκης που δείχνει πρόοδο, ως 12ος πάντως ή 13ος παίκτης, ο Αγραβάνης ως μπαλαντέρ στην φροντ λάιν και ενώ χρειάζονται Ελληνες εν αναμονή του θέματος Μήτογλου. Ο Μήτογλου εφόσον η ποινή του μειωθεί θα απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, ειδικά αν αποχωρήσει ο Βεζένκοφ!

Ο Μαντζούκας προφανώς μένει και θα στηριχτεί κι άλλο, ενώ από τους ξένους λογικά μένει ο Μπέικον και ίσως ένας εκ των Λι ή Πονίτκα για 7ος.

Οι Ουόλτερς, Ουίλιαμς σίγουρα αποχωρούν, ο Γκριγκόνις λογικά θα προτιμηθεί έναντι του Τόμας και αποχωρεί ο φιλότιμος Γκουντάιτις, ώστε να έρθει αθλητικό πεντάρι, πλάι πιθανόν σε Παπαγιάννη και Κ. Αντετοκούνμπο.

Πηγή: sfina.gr

Σχετικά άρθρα