Οι δρόμοι τους χώρισαν, ωστόσο οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν την τεράστια προσφορά του Κάιλ Χάινς στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Αμερικανός, που ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά του στη νέα του ομάδα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τρέφει απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, του οποίου το εγκώμιο έπλεξε μιλώντας στο «Men’s Health» και στον Γιώργο Φωτεινόπουλο.

«Ο Βασίλης είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ μου με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Είμαι πολύ τυχερός που παίζω μαζί του. Και ξέρεις κάτι; Ο Μπίλι δεν είναι κορυφαίος μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και ως προσωπικότητα.

Είναι τρομακτικός ο τρόπος με τον οποίο δουλεύει, ο τρόπος που μιλάει σε μας πριν και μετά από παιχνίδια και ο τρόπος που προετοιμάζεται πριν από μεγάλα παιχνίδια. Ο τύπος είναι φαινόμενο!» τόνισε ο Χάινς, ενώ αναφορικά με το ποιον θεωρεί τον πιο δύσκολο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει; «Ο Κιριλένκο με διαφορά, λόγω σωματοδομής, αθλητικών προσόντων και μυαλού. Άλλο επίπεδο. Δικαίως στέκεται πολύ καλά στο ΝΒΑ».

Σχετικά άρθρα