Ο Κώστας Χαϊτόγλου εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος για την καλή πορεία του Ηρακλή τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Metropolis 95,5 FM:

Για την επιστροφή του Ηρακλή: «Ήταν μια μακρά περίοδο επτά οχτώ ετών που ο Ηρακλής έλειπε από τη μεγάλη κατηγορία και η κατηγορία έχασε από την απουσία του. Η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι απέδειξε ότι είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Ήταν πολύ καλύτερος και δίκαια κέρδισε».

Εάν του θύμισε τις παλιές καλές εποχές η ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο: «Όχι μόνο δικές μου αλλά και άλλες. Έχει δημιουργήσει μαι καλή ομάδα και θα γίνει καλύτερη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους που τη δημιούργησαν».

Τους στόχους του Ηρακλή: «Δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα Παναθηναϊκού παρόντος. Υπάρχουν ομάδες που έχουν προτεραιότητα όπως η ΑΕΚ, το Ρέθυμνο. Ο Ηρακλής μπορεί να παλέψει για την τέταρτη ή πέμπτη θέση. Τον βλέπω από δεύτερο έως έκτο μιλώντας πολύ αισιόδοξα».

Εάν θα βρίσκεται στο γήπεδο και σε άλλα παιχνίδια: «Προφανώς θα με δείτε. Έχω αγοράσει διαρκείας και θα με βλέπετε συχνά».

Για κάποιο πόστο στην ΚΑΕ: «Δεν σκέφτομαι να εμπλακώ στα διοικητικά του Ηρακλή. Δεν μου έχει ζητηθεί οικονομική ενίσχυση. Αυτό βέβαια είναι κάτι που δεν απασχόλησε ούτε εμένα αλλά ούτε τον κ. Δρακόπουλο»

Τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έκανε ένα τεράστιο λάθος. Από την εποχή Μυτιληναίου και μετά πέσαμε σε ανθρώπους που ήρθαν τυχοδιωκτικά εδώ πέρα. Είναι εξαιρετικά δύσκολα τα πράγματα. Το να ξεκινά κανείς από τη Γ ερασιτεχνική είναι δύσκολο και πρέπει να κάνει μια πορεία. Εύχομαι να βρεθεί λύση και να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι η πιο αδικημένη ομάδα. Τις αποφάσεις τις παίρνουν στην Αθήνα. Αλλάζονται νόμοι κατά το δοκούν».

Εάν μπορεί να βρεθεί ένας ακόμη Μυτιληναίος: «Δεν νομίζω. Οι Μυτιληναίοι σπανίζουν. Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος και να τον βοηθήσει».

Σχετικά άρθρα