Η συγκυρία της διεξαγωγής του αγώνα με την Μπράγκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League (29/8) έφερε πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, την στιγμή που αποχωρούσαν από το γήπεδο ο Εργκίν Αταμάν και ο Κώστας Σλούκας.

Ο προπονητής και ο νέος ηγέτης του τριφυλλιού έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από τον κόσμο της ομάδας, που βρισκόταν από νωρίς στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ εν αναμονής της εισόδου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο, και αποθεώθηκαν.

Συνθήματα, αποθέωση, φωτογραφίες και αυτόγραφα δημιούργησαν το παζλ της πρώτης άμεσης επαφής των δυο ανδρών με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει η σεζόν σε Basket League και EuroLeague.

Σχετικά άρθρα