Στις νίκες γύρισε ο Παναθηναϊκός στην Euroleague, επικρατώντας 88-71 της Βιλερμπάν, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να δηλώνει ότι θα βοηθήσει στην ψυχολογία των παικτών το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί ειδικά στο δεύτερο μέρος έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στην άμυνα. Πιστεύω ότι κυριαρχήσαμε και αξίζαμε τη νίκη. Ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε, τώρα πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου και να συνεχίσουμε έτσι. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να δώσει πράγματα, κυρίως στο κομμάτι της αυτοπεποίθησης. Τα παιδιά θέλουν να βλέπουν ότι η δουλειά τους έχει αποτέλεσμα κι αυτό θα τους βοηθήσει πολύ.

Γενικότερα θεωρώ ότι αξίζουμε ως σύλλογος καλύτερη επίδοση στη συνέχεια. Είναι τιμητικό από μόνο του να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Είναι ευχής έργον για μένα ότι κερδίσαμε. Όπως είπα επίσης τις προάλλες, κληθήκαμε να βοηθήσουμε και αυτό έπρεπε να κάνουμε. Ελπίζω σε ακόμη καλύτερη συνέχεια», δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τον Μαντζούκα ανέφερε: «Η επένδυση που έγινε δεν είναι βραχυπρόθεσμη, αλλά μακροπρόθεσμη. Υπάρχει ένα πλάνο για να διοχετεύει την πρώτη ομάδα με ταλέντα ικανά να στελεχώσουν τον σύλλογο. Είναι ένα παιδί πολύ χαρισματικό, έχει στοιχεία που μπορούν να τον καθιερώσουν. Επειδή δεν είναι αιθεροβάμων, πιστεύω ότι θα πάει ψηλά»

Σχετικά άρθρα