Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ο Κώστας Χαραλαμπίδης για το παιχνίδι με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (7/01, 21:00).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα από την τεχνική ηγεσία των «πράσινων», ενώ παράλληλα τόνισε ότι έχει εντοπιστεί το πρόβλημα που υπάρχει.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Χαραλαμπίδης:

Για την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα:
«Δεν είναι ευχάριστες αυτές οι καταστάσεις, είναι άβολες. Κάθε συναισθηματισμό πρέπει να τον βάλουμε στην άκρη, είμαστε επαγγελματίες. Η δική μου δουλειά και του σταφ είναι μέσα στο γήπεδο. Το τι θα γίνει εξωαγωνιστικά δεν το γνωρίζουμε.. Υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις και πρέπει να είμαστε στις επάλξεις. Πρέπει να πάμε παρακάτω».

Για τη Ζενίτ: «Είναι γνωστό πως η Ζενίτ είναι μια πολύ καλά δομημένη ομάδα με εξαιρετική λειτουργία. Το έχει αποδείξει. Έχουν πολλά πράγματα που πρέπει να δώσουμε έμφαση. Ο τρόπος που θα μπούμε να παίξουμε άμυνα και η καταστάσεις σε συγκεκριμένα plays θα είναι καθοριστικός για την έκβαση του αγώνα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Παναθηναϊκός: «Το σίγουρο είναι πως έχουμε αντιληφθεί το πρόβλημα, δεν μπορούμε να δίνουμε χάντικαπ στον αντίπαλο στο ξεκίνημα του αγώνα. Με όσα έχουν γίνει και με τις συζητήσεις που έχουμε κάνει είναι κατανοητό το πρόβλημα και τα παιδιά θα δείξουν την απαραίτητη ενέργεια».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Πρόκληση είναι να κάθεσαι στον πάγκο μιας ομάδας Ευρωλίγκα. Η αξία του κόουτς Πασκουάλ έχει γίνει φανερή όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε πράγματα και τα παιδιά είναι έτοιμα να δείξουν ό,τι δεν έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια και ό,τι μας υπολείπονταν».

Σχετικά άρθρα