Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, στην TV-100 επισήμανε ποια είναι η μοναδική λύση για την ομάδα.

«Το πρόβλημα είναι οικονομικό και μόνο οικονομικό. Πρέπει να βρούμε λεφτά για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και κυρίως τους αθλητές και το προσωπικό.

Στόχος μας είναι να ανοίξουμε μια νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και η λύση είναι μόνο αυτή. Θα βάλουμε στόχο τις 500.000 ευρώ και πάλι, με την αισιοδοξία ότι ο κύριος Σαββίδης και γενικά η οικογένεια Σαββίδη θα μας πριμοδοτήσει με άλλα τόσα χρήματα, όπως έκαναν οι άνθρωποι και την προηγούμενη χρονιά.

Μακάρι να γίνει έτσι και ο κόσμος μας να ανταποκριθεί άμεσα. Τώρα είμαστε πολλοί μέτοχοι και όπως όλα δείχνουν, η συνέλευση θα γίνει στο Παλατάκι.

Ο κ. Σαββίδης μας έδωσε τις 500.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό, γιατί χάρισε άλλες 300.000 ευρώ στην ομάδα από ένα δάνειο που είχε κάνει στο παρελθόν.

Αυτό ήταν ένα από τα δάνεια του κυρίου Σαββίδη, γιατί υπάρχουν κι άλλα και εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την κίνηση. Ουσιαστικά δηλαδή, μας έδωσε 800.000 ευρώ και εύχομαι να τον έχει ο Θεός καλά, γιατί μας είπε “δεν τα θέλω”. Πιστεύω ότι εάν του ζητήσουμε κι άλλη βοήθεια στο μέλλον, θα μας την δώσει ο άνθρωπος αυτός που τον έστειλε ο Θεός στον ΠΑΟΚ».

Σχετικά άρθρα