Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Χατζόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” από την “Βεργίνα Τηλεόραση” και είπε πράγματα που θα συζητηθούν!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είπε μεταξύ άλλων:

-“Η στεναχώρια μας είναι μεγάλη για τον Ντάρκο Κέλι, που τραυματίσθηκε στον αγώνα μας, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει η εγχείρηση στο πόδι του, ενώ όλα ήταν έτοιμα από την πλευρά μας. Ήθελαν να περιμένουν, με απόφαση του ατζέντη του και έτσι το πόδι του πρήστηκε, κάτι που δημιούργησε πρόβλημα και δεν μπορεί να γίνει η εγχείρηση, τουλάχιστον μέχρι να ξεπρηστεί το πόδι του. Εύχομαι τα καλύτερα, γρήγορα να επανέλθει γιατί είναι καλός παίκτης και καλό παιδί. Εμείς πήραμε τον Ζήση (Σαρικόπουλο) και πρέπει να πάρουμε κι άλλον παίκτη, για να ενισχυθούμε, αλλά δεν έχουμε λεφτά για να προσελκύσουμε κάποιον με το ποσό που θα δώσουμε και ψάχνουμε με βάση τις οικονομικές μας δυνατότητες. Η πορεία μας είναι καλή, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τον Κολοσσό, αλλά και μέσα στη Μάλαγα, για την Ευρώπη. Τζάμπα χάσαμε”.

-“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει στα ταμεία της 600.000 ευρώ για να κλείσει τη χρονιά, χωρίς να χρωστάει και κάνουμε προσπάθειες να τα βρούμε, αλλά μη νομίζετε ότι είναι εύκολο. Εδώ δεν έχουμε χορηγό φανέλας, για την οποία ζητάμε 300.000 ευρώ και δεν ανανέωσε η εταιρία που είχαμε πέρυσι, μας ειδοποίησε την τελευταία στιγμή και δεν είχαμε κάνει κάτι για να βρούμε άλλο χορηό, γιατί ήμασταν σίγουροι ότι θα ανανεώσει ο περσινός χορηγός, κάτι που δεν συνέβη”.

-Ντρέπομαι να ζητάω πάλι λεφτά από την οικογένεια Σαββίδη! Οι άνθρωποι μας βοήθησαν πέρσι και οι 500.000 ευρώ που έδωσαν, μαζί με τα λεφτά του ηρωϊκού κόσμου, των συνοπαδών μου, που ήταν άλλες 500.000, βοήθησαν την ΚΑΕ να ξεπληρώσει ένα σημαντικό χρέος από το παρελθόν. Τώρα όμως, πως θα πάω να του ξαναζητήσω λεφτά; Ντρέπομαι! Μόνο εάν αποφασίσει μόνος του να μας βοηθήσει, θα είναι μια βοήθεια-οξυγόνο πραγματικό. Τον ευχαριστώ για όσα έκανε και κάνει για τον ΠΑΟΚ”.

-“Πέρσι πουλήσαμε 2.000 διαρκείας και ήταν σημαντική βοήθεια, φέτος μόλις ξεπεράσαμε τα 1.000 διαρκείας, είναι κι αυτή μια απώλεια εσόδων, ενώ και η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν πηγαίνει όπως η πρώτη, αν και κάθε μέρα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βάζουν έστω και 20-30 ευρώ απο το υστέρημά τους. Υπάρχει κόσμος που μου τηλεφωνεί και μου λέει “πρόεδρε, περίμενε λίγες ημέρες, μην κλείνεις την αύξηση, θα πληρωθώ στις 15 του μηνός και θα πάω να βάλω 30 ευρώ από τον μισθό μου”. Αυτό είναι συγκινητικό, μας κάνει και συνεχίζουμε, μας οπλίζει με κουράγιο”.

-“Αναλάβαμε χρέη 7,2 εκ. ευρώ! Τώρα, πώς έγιναν αυτά τα χρέη, ρωτήστε τους προηγούμενους, εμείς αυτά αναλάβαμε και καταφέραμε να τα μειώσουμε κατά 2 εκατομμύρια σε 2,5 χρόνια. Συνεχίζουμε! Ο ΠΑΟΚ δεν θα πεθάνει, δεν θα παραδοθεί με κατεβασμένα χέρια, θα το παλέψει, αλλά πρέπει να καλύψουμε τις 600.000 ευρώ για να μην διαλυθούμε. Εάν μας είχαν δώσει τα λεφτά του Στοιχήματος, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα, αλλά ο κύριος Αυγενάκης αποφάσισε να τα κόψει πέρσι και μας έκοψε στα δυο. Εμείς τα υπολογίζαμε τα λεφτά αυτά, τώρα μείναμε σύξυλοι και ψαχνόμαστε. Εάν μας τα δώσουν μέχρι τέλος χρόνου, σωζόμαστε. Το μήνυμα όμως, προς τους συνοπαδούς μου, είναι: Ή βοηθάμε να επιβιώσει η ομάδα ή πεθαίνουμε…”

-“Την Κυριακή (αύριο) θα είμαστε έξω από την Τούμπα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας μας με τον Βόλο, θα στήσουμε μια μπασκέτα έξω από τη μπουτίκ, θα μπορεί να παίξει ο κόσμος μπάσκετ με τους καλαθοσφαιριστές μας, που θα είναι εκεί και όποιος θέλει, θα μπορεί να αγοράσει ένα διαρκείας ή μετοχές, να μας ενισχύσει δηλαδή. Μακάρι να έρθει ο κόσμος να μας δει και να τους δούμε από κοντά”.

-“Τώρα περιμένουμε ένα θαύμα: Τον επενδυτή ή τη βοήθεια του κόσμου με εισιτήρια και μετοχές ή την Κυβέρνηση να δώσει τα λεφτά από το Στοίχημα, που υποσχέθηκε”.

-“Με τον Άρη, το γήπεδο ήταν γεμάτο, αλλά μπήκαμε “μέσα”, παρά τις εισπράξεις! Κι αυτό γιατί μας έριξαν πρόστιμο 8.00 ευρώ για τα συνθήματα των οπαδών μας. Σε άλλα γήπεδα, ο κόσμος μπαίνει μέσα, οι κουκουλοφόροι κάνουν επεισόδια και δεν γίνεται τίποτα, ενώ στον ΠΑΟΚ, υπάρχει τιμωρία για δυο βρισιές”.

-<Μπήκα στον ΠΑΟΚ σε μια αποστολή αυτοκτονίας, μπήκα να παλέψω για να σώσουμε οικονομικά την αγαπημένη μου ομάδα και βλέπω ότι το όνειρο δεν είναι ακατόρθωτο. Χρειάζεται όμως η βοήθεια των φιλάθλων μας”.

-“Στόχος μας φέτος, είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει πλέον και bonus θέσης, άρα η ψηλότερη βαθμολογικά θέση, δίνει και περισσότερα χρήματα σε μια ομάδα. Αυτό θα επιδιώξουμε για να κλείσουμε καμιά τρύπα…”

-Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είναι ευεργετική και ο άνθρωπος μέχρι τώρα έχει κάνει πάρα πολλά, ενώ το όρμα εκατομμυρίων ΠΑΟΚτσήδων, ένα γήπεδο, θα το πραγματοποιήσει. Ο πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας δεν δημιούργησε πρόβλημα μόνο στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά σε όλους μας και εγώ μένω στο ότι κρατάει τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο και κάνει τα πάντα για να παίζει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο, τον ευχαριστούμε για όλα εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες και πιστεύω ότι είναι δώρο Θεού ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ”.

Σχετικά άρθρα