Αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε με τον Θανάση Χατζόπουλο (μέλος Δ.Σ. της ΚΑΕ) να εξηγεί πως ήρθε η ώρα των φιλάθλων να συμβάλλουν.

Στη γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/11), το 76.2% τω μετόχων που παρευρέθηκε ή εκπροσωπήθηκε, αποφάσισε την «αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών», με την έκδοση νέων μετοχών με δημόσια προσφορά. Αυτή η διαδικασία απευθύνεται στον απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ και αποσκοπεί στη συμμετοχή του με τον ποσό που μπορεί να διαθέσει.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος είπε πως: «Ξεκινήσαμε μία μεγάλη προσπάθεια και βγήκαμε μπροστά γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε αβοήθητη την ομάδα μας, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ που τόσες μεγάλες στιγμές και τεράστιες Ευρωπαϊκές επιτυχίες μας έχει χαρίσει. Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο που δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μπουν χρήματα στην ομάδα. Είτε με την συμμετοχή και άλλων ανθρώπων που μπορούν να βοηθήσουν ή του κόσμου, του μεγάλου λαού του ΠΑΟΚ.

Για αυτό και θεωρήσαμε, όπως το έχουμε πει εδώ και καιρό, ότι η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου είναι η μοναδική λύση. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες είναι περίεργες, υπάρχουν πολλά στο μυαλό όλων, υπάρχει ο κορωνοϊός, υπάρχει lockdown, αλλά υπάρχει και ο ΠΑΟΚ. Και τον ΠΑΟΚ μας τον αγαπάμε πολύ για να τον αφήσουμε αβοήθητο. Και είμαστε πάρα πολλοί οι ΠΑΟΚτσήδες σε όλο τον κόσμο. Και για αυτό λέω ότι ήρθε η ώρα να μετρηθούμε».

Σχετικά άρθρα