Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Θανάσης Χατζόπουλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι χωρίς την υποστήριξη του κόσμου, ο ΠΑΟΚ πάει για… κλείσιμο!

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τα διαρκείας: «Φέτος δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά. Ο κόσμος βλέπει καθαρά το αγωνιστικό και όχι την προσπάθεια στο οικονομικό. Τα εισιτήρια είναι περίπου στα 1000, ενώ πέρσι είχαμε 2000, και με τα προβλήματα του κορωνοϊού. Φέτος που δεν υπάρχει ο περιορισμός για εμβολιασμένους, ο κόσμος δεν έρχεται. Χωρίς έσοδα δεν θα αντέξουμε. Δεν θα πω ψέματα, δεν μπορώ. Δυστυχώς πρέπει να λέω την αλήθεια, όσο βαριά και αν είναι αυτή. Ούτε στην ΑΜΚ έχουμε τη συμμετοχή που θα θέλαμε. Ο πρωταρχικός στόχος είναι το οικονομικός, αλλά ο κόσμος βλέπει το αγωνιστικό. Όσο ο κόσμος μένει μακριά, με μαθηματική ακρίβεια η ομάδα πάει για κλείσιμο. Εφόσον ο κόσμςο δεν θέλει να στηρίξει, κάποια στιγμή δεν θα υπάρχει τμήμα ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν βρέχει λεφτά, και η ομάδα έχει ανάγκη από έσοδα. Θέλαμε να στηρίξει ο κόσμος για να μηδενίσουμε τα χρέη και σιγά σιγά να χτίσουμε την ομάδα».

Για τα χρήματα του στοιχήματος: «Περιμένουμε να δούμε, δεν ξέρουμε κάτι για τα χρήματα του στοιχήματος. Από αυτά που προέβλεπε ο νόμος, δεν τηρήθηκε τίποτα. Πέρσι αυτά τα χρήματα τα υπολογίσαμε στον προϋπολογισμό και δεν τα πήραμε ποτέ. Και για τη συμμετοχή στην Ευρώπη πρόβλεψη για υπήρχε ανάλογο ποσό που δεν τηρήθηκε».

Για τις χορηγίες και σε τι επίπεδο βρίσκονται φέτος; «Οι χορηγίες είναι πιο κάτω, ο βασικός χορηγός μας κρέμασε την τελευταία στιγμή και τρέχουμε να βρούμε. Αυτό είναι κάτι που το προετοιμάζεις από καιρό, δεν είναι κάτι που γίνεται σε μια στιγμή. Ανανεώσαμε με τον κύριο Τσαλόπουλο, δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Είναι δίπλα, βράχος».

Για τα διαρκείας και την ΑΜΚ: «Μετά το ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Άρη, μάλλον θα σταματήσει. Αν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα, να το κρατήσουμε κι άλλο. Αλλά αυτό είναι ψυχοφθόρο για εμάς, να μετράμε κάθε μέρα τα χρήματα. Την ΑΜΚ έχουμε το δικαίωμα και θα την κρατήσουμε ανοικτή αν και δεν έχει κρατήσει. Πέρσι λάβαμε ένα σημαντικό ποσό, μας βοήθησε και ο κύριος Σαββίδης».

Για το τηλεοπτικό συμβόλαιο: «Με τα τηλεοπτικά δεν έχει υπογραφεί κάτι, και εδώ υπάρχει ερωτηματικό, δεν ξέρουμε ακόμα πόσα χρήματα θα πάρουμε. Ελάτε να μου πείτε πως να ζήσει αυτή η ομάδα. Εγώ προσπαθώ, κάνω ότι μπορώ αλλά έχω τεντώσει. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε και θα υπάρχει ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Εγώ λέω την αλήθεια, ίσως να κάνω λάθος, θα έπρεπε ίσως να λέω ψέματα».

Για το αν έχει κάποια επαφή με την οικογένεια Σαββίδη: «Φέτος δεν έχουμε συζητήσει κάτι. Αυτό εξαρτάται από εκείνους ,αν έχουν την καλή διάθεση. Αλλά πόσο, ο κύριος Σαββίδης έχει βοηθήσει τόσο, εγώ ντρέπομαι να πάω να ζητήσω. Θα γίνει μια συζήτηση και θα δούμε».

Για το που ελπίζει: «Είπα φέτος να κάνω την απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί το τμήμα, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δεν θα μπορέσω. Θέλουμε να βρούμε ένα μεγάλο χορηγό για τη φανέλα μας. Οι χορηγίες και τα εισιτήρια είναι τα βασικά έσοδα. Θα δούμε τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά. Αλλά αν δεν υπάρχουν έσοδα, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Εμείς θα πάμε μέρα με την ημέρα, μακάρι να πάει μήνα με τον μήνα».

Πηγή: City Of Primo

Σχετικά άρθρα