Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μιλώντας στην «Βεργίνα Τηλεόραση» και στην εκπομπή «Σφήνα στα σπορ» είπε πολλά ενδιαφέροντ πράγματα, όνταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν κλαιγόμαστε, πάμε να σώσουμε τον ΠΑΟΚ από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε και ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: Είπα ότι θα εξυγιάνω την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μετά θα αποχωρήσω και αυτό θα το κάνω, όσο κι αν χρειαστεί να μείνω στην ομάδα. Θα την ξεχρεώσω την ομάδα και μετά θα φύγω! Κάθε χρόνο πληρώνουμε και παλαιά χρέη και δεν κλαιγόμαστε, όπως μας γράφουν κάποιοι. Προερχόμαστρε κι εμείς από το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ και μπαίνουμε πρώτοι στον πόλεμο να σωθεί το τμήμα μπάσκετ. Μέχρι στιγημής έχουμε πληρώσει 3 ρυθμίσεις από τις 7 της εφορίας και μία ρύθμιση από τις τρεις του ΙΚΑ-ΕΦΚΑ. Εάν δεν πάρεις φορολογική-ασφαλιστική ενημερότητα, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Χερωστάμε συνολικά 1,5 εκ. ευρώ από παλαιά χρέη φυσικά και τίποτε άλλο. Θα το πετύχουμε, όσο κι αν χρειαστεί».

Επίσης, αποκάλυψε: «Δεν θα κάνουμε άλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γιατί η προηγούμενη δεν πήγε καλά και θέλουμε από τον κόσμο να δει τις τιμές στα διαρκείας, που είναι οι πιο φθηνές όλων των εποχών και να αγοράσει ένα διαρκείας με 80 ευρώ η ανανέωση και λίγο παραπάνω εάν πάρει για πρώτη φιρά. Βγαίνει 5 ευρώ το παιχνίδι για να δει την αγαπημένη του ομάδα και θα είναι για εμάς μια σημαντική βοήθεια».

Για τις μεταγραφές: «Πήραμε Τσαϊρέλη, κρατήσαμε Μαργαρίτη και Τσιακμά, θα πάρουμε κι άλλους Έλληνες, αλλά και έναν καλό ξένο σε κάθε θέση. Περιμένουμε και τις εισηγήσεις του Φώτη Τακιανού, με τον οποίο έχουμε την ίδια φιλοσοφία για την δημιουργία της ομάδας, θα πάρουμε μέρος και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα έσοδα καλύπτουν τα έξοδά μας εάν μπούμε σε όμιλο και έτσι νομίζω ότι μπορούμε να προσελκύσουμε ξένους παίκτες, που θέλουν να παίζουν και στην Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα