Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στο «Basketnews» και αναφέρθηκε στα ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με αφορμή το αποψινό el clasico ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης:

«Στην Ευρώπη η πίεση είναι μεγάλη για τις ομάδες. Κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει. Η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ευρώπη είναι το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Με μεγάλη διαφορά. Το κορυφαίο ντέρμπι στην Ευρώπη. Ακολουθεί το Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας. Στο “Clasico” το κοινό είναι πιο ήρεμο. Αλλά είναι ένα πολύ ξεχωριστό συναίσθημα και η ατμόσφαιρα πολύ όμορφη».

Ενώ για τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ήθελα να μείνω εκεί. Ήθελα να γίνει έτσι όπως το σκεφτόμουν. Αλλά όταν είσαι παίκτης… Όταν είσαι ειλικρινής, στο τέλος της ημέρας αυτό επιστρέφει σε σένα. Δεν πρέπει να μιλάς τόσο ανοικτά, έστω και αν είχα τις καλύτερες προθέσεις. Ο Παναθηναϊκός ήταν μία ιδανική κατάσταση για μένα, που έκανα reset σε όλα τα επίπεδα. Λάτρεψα το μέρος.

Ήθελα να μείνω, αλλά όλα ανατράπηκαν και φάνηκε ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα, ενώ ήταν ακριβώς το αντίθετο. Δεν ήθελα να έρθω στο ΟΑΚΑ με άλλη ομάδα. Αυτή ήταν η αληθινή μου πρόθεση. Αλλά όλο αυτό γύρισε προς τα μένα».

Σχετικά άρθρα