Ο Τόμας Ουόκαπ ενημέρωσε τον Βασίλη Σπανούλη ότι θα μεταβεί ξανά στη Βοστώνη για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία στη μέση του, κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα, όπως έπραξε τα δύο τελευταία χρόνια σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Φαβορί για να πάρει τη θέση του ως νατουραλιζέ στο ρόστερ είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που προέρχεται από ένα εξαιρετικό κλείσιμο στη σεζόν με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να επιλεχθεί από τον Βασίλη Σπανούλη.

Επίσης, σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική ομάδα, ενώ ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το 2022, με τον ίδιο να έχει απουσιάσει από τις πρόσφατες διοργανώσεις που συμμετείχε η Εθνική.

Σχετικά άρθρα