Εκτός από την απουσία των οπαδών, τα προκριματικά του BCL στην Κύπρο θα διεξαχθούν και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Αναλυτικά:

«Το προηγούμενο διάστημα έγινε γνωστό πως η Κύπρος θα φιλοξενήσει τους αγώνες για δύο ομίλους Α’ και Β’ των προκριματικών του Basketball Champions League, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται από τις 22 μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.

Στους συγκεκριμένους αγώνες θα συμμετέχει και ο Κεραυνός Στροβόλου που θα αγωνιστεί στον β’ όμιλο, στον οποίο επίσης συμμετέχουν ο Ηρακλής (Ελλάδα), η Γκρόνιγκεν (Ολλανδία) και η Ντνίπρο (Ουκρανία). Όσο αφορά τον α’ όμιλο, σε αυτόν θα αγωνιστούν οι: Μπάκεν Μπέαρς (Δανία), Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ), Βλοτσλάβεκ (Πολωνία) και Μονς (Βέλγιο).

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν αποσταλεί από το Basketball Champions League λόγω των δεδομένων που υπάρχουν για τα μέτρα προστασίας από τον covid-19, οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν χωρίς φιλάθλους. Επίσης, στα παιχνίδια δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι και φωτογράφοι). Πιο συγκεκριμένα, οι μόνοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα δικαιούνται παρουσία στις αναμετρήσεις θα είναι οι εξής:

Ένας δημοσιογράφος από την ΚΟΚ.

Ένας δημοσιογράφος απεσταλμένος από το Basketball Champions League.

Ένας φωτογράφος απεσταλμένος από το Basketball Champions League.

Τονίζεται πως όλα τα τοπικά ΜΜΕ θα λαμβάνουν καθημερινές ενημερώσεις από τον δημοσιογράφο που θα εκπροσωπήσει την ΚΟΚ στους εν λόγω αγώνες, μαζί με φωτογραφίες από τις αναμετρήσεις, ενώ τα στατιστικά των αγώνων θα είναι διαθέσιμα σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα του Basketball Champions League.

Το πρόγραμμα των αγώνων για τους δύο ομίλους θα είναι το εξής:

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

16:30 Ντόναρ – Ντνίπρο

20:30 Κεραυνός – Ηρακλής

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

16:30 Μπάκεν Μπέαρς – Χάποελ Τελ Αβίβ

20:30 Βλοτσλάβεκ – Μονς

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Νικήτρια ζευγαριού Ντόναρ – Ντνίπρο vs Νικήτρια ζευγαριού Κεραυνός – Ηρακλής

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

20:00 Νικήτρια ζευγαριού Μπάκεν Μπέαρς – Χάποελ Τελ Αβίβ vs Νικήτρια ζευγαριού Βλοτσλάβεκ – Μονς»

Σχετικά άρθρα