Η Καρδίτσα έχει «αγκαλιάσει» την απευθείας άνοδο στην Basket League μετά τη μεγάλη νίκη της με 79-75 εναντίον του Τρίτωνα.

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της θεσσαλικής ομάδας και μιλώντας στην ΕΡΤ3 για την απόφαση να παίξει φέτος στην Α2 κατηγορία, αποκάλυψε πως δεν θα παίξει για την ομάδα της γενέτειράς του και του χρόνου στην Α1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση να παίξει στη Καρδίτσα: Δεν ήταν εύκολο για εμένα, γιατί ήξερα ότι δεν θα μπορώ να μπορώ να κάνω προπόνηση σχεδόν καθόλου. Ήταν μία απόφαση καθαρά για τα παιδιά, την διοίκηση. Τα τελευταία χρόνια τους βοηθάω από απόσταση, αλλά αφού με κρατούν ακόμα τα πόδια μου, παρόλο που έχω μεγαλώσει, και μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο, το έκανα. Δεν έχω πιστέψει ότι έπαιξα 27′ (με Τρίτωνα). Κατάφερα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου για την άνοδο.

Για το αν θα παίξει και του χρόνου στην Basket League: Δεν θα μπορέσω, δεν θα μπορώ να κάνω προπονήσεις. Έχει απαιτήσεις η Α1. Θα βοηθήσω από άλλο πόστο όμως.

Για την Εθνική ομάδα και το «αύριο»: Η Εθνική είναι μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου και της ζωής μου. Ο αθλητισμός έχει λίγες χαρές, με την ομάδα έχω ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές. Ακόμα και οι κακές, ήταν καλές, γιατί ήταν η Εθνική. Η διοίκηση έχει βάλει καλούς μου φίλους και προσπαθήσουν να χτίσουν το μπάσκετ και την Εθνική από την αρχή.

Σχετικά άρθρα