Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αποθέωσε τον Εργκίν Αταμάν μετά την κατάκτηση της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός φόργουρντ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος. Νομίζω ότι όλοι αποδέχτηκαν τους ρόλους τους και γι’ αυτό κερδίσαμε τον τίτλο. Είχα την ευκαιρία να γίνω πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης, αλλά αυτό είναι διαφορετικό.

Οι φίλαθλοί μας το περίμεναν εδώ και 12 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας ιστορικός σύλλογος που το αξίζει.

Φίλε, δεν ξέρω τι να πω (σ.σ. για τον Εργκίν Αταμάν). Έχει απίστευτη αύρα. Έχει λουλούδια στον κ#λο του (σ.σ. ισπανική έκφραση για κάποιον που είναι πολύ χαρούμενος)! Δεν ξέρω τι κάνει για να κερδίσει, αλλά είναι νικητής.

Το καλύτερο πράγμα γι’ αυτόν είναι ότι το πιστεύει από την πρώτη μέρα. Όταν κάποιος έρχεται με αυτή τη φιλοσοφία και στάση από την αρχή, δεν πρέπει να εκπλήσσεται κανείς όταν τελικά τα καταφέρνει. Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν για αυτόν ως προπονητή, αλλά πετύχαμε».

Σχετικά άρθρα