Η Ελεάννα Χριστινάκη μίλησε για τη σημασία της πρόκρισης της Εθνικής Γυναικών στην τελική φάση του Eurobasket 2023 και το πόσο αυτή μπορεί να συμβάλει ώστε να έρθουν περισσότερα κορίτσια κοντά στο μπάσκετ Γυναικών.

«Η πρόκριση είναι εξαιρετικά σημαντική για το μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα. Για άλλη μια φορά θα βρεθούμε μεταξύ των κορυφαίων εθνικών ομάδων της Ευρώπης. Ελπίζουμε η παρουσία μας στην τελική φάση της διοργάνωσης να οδηγήσει πολλά κορίτσια να ασχοληθούν με το άθλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά η διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού.

«Υπάρχει πλέον ο αγώνας με την Εσθονία (Κυριακή 12/2) που παρά το γεγονός ότι έχουμε προκριθεί το κίνητρο παραμένει, καθώς θέλουμε την νίκη σε μια προσπάθεια να πάμε όσο γίνεται καλύτερα ελπίζοντας σε μια καλή κλήρωση. Θα δούμε φυσικά και τι δεν πήγε καλά στον αγώνα με την Πορτογαλία και είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθούμε. Πρέπει να μπούμε στον αγώνα σοβαρές και προσγειωμένες και θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να υποτιμήσουνε κανέναν αντίπαλο».

Σχετικά άρθρα