Δεδομένη είναι η συμφωνία του Κώστα Σλούκα σύμφωνα με το Sport24, που κάνει λόγο ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν για συμβόλαιο 3 ετών, με αποδοχές που αγγίζουν τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Το συγκεκριμένο μέσο υποστηρίζει ότι πραγματοποιήθηκε μυστική και κυρίως… καθοριστική συνάντηση στην Arcadia στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (4/6) και επήλθε συμφωνία μετά από σχεδόν δυόμιση ώρες συζητήσεων και απομένει πλέον το τυπικό κομμάτι, δηλαδή να μείνει ελεύθερος ο Σλούκας από τη Φενέρ και στη συνέχεια να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ωστόσο, τόσο η ομάδα όσο κι ο ατζέντης του παίκτη το διαψεύδουν. Ο Πάνος Καπάζογλου, με μήνυμά του στο Twitter τόνισε: «Με όλο το σεβασμό σε όσους δουλεύουν σε όλα τα αθλητικά media, ιστοσελίδες, θα ήθελα να επαναλάβω μία ακόμα φορά πως ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε και δεν συμμετέχει σε κανενός είδους διαπραγματεύσεις με άλλες ομάδες».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αγωνία για το… σίριαλ της επιστροφής του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό χτυπάει κόκκινο και η τελική έκβαση της υπόθεσης αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Σχετικά άρθρα