Συνέντευξη στο «ΦΩΣ» και στον Θέμη Σινάνογλου παραχώρησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα απ’όσα ανέφερε ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την Κούπα. Όλον τον χρόνο ο Ολυμπιακός ήταν 1ος, έχει πλήρες ρόστερ, καλό προπονητή, δίψα. Το κακό είναι ότι έχει μεγάλη πίεση πηγαίνοντας σε 4ο σερί φάιναλ φορ. Η Μονακό με τον Σπανούλη γεννημένο νικητή είναι πολύ επικίνδυνη. Η Φενέρ με τον Σάρας που τον βλέπω πιο ήρεμο, είναι πολύ καλή ομάδα, αν είχε πολύ καλό 5άρι θα την έλεγα φαβορί μαζί με τον Ολυμπιακό».
«Δεν είναι καλό να βρει τον Παναθηναϊκό στον Τελικό ο Ολυμπιακός, διότι σε έναν ελληνικό τελικό ο χαμένος θα υποστεί διπλή ήττα! Την ήττα του ίδιου και την ήττα ότι κέρδισε το τρόπαιο ο αιώνιος αντίπαλος. Φαντάσου τι έχει να γίνει αν χάσει ο Ολυμπιακός και πάρει ο Παναθηναϊκός 2η σερί Ευρωλίγκα. Να σου πω και το άλλο: Θα παίξει ρόλο για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Μονακό το τι θα έχει γίνει στο άλλο ματς του Παναθηναϊκού με την Φενέρ. Θα έχει μεγαλύτερο βάρος ο Ολυμπιακός αν έχει περάσει ο Παναθηναϊκός στον Τελικό».



