Ο Κέβιν Ντουράντ βρισκόταν από την αρχή της σεζόν στα… πιτς εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο σούπερσταρ των Νετς θα επέστρεφε στα τέλη της αγωνιστικής χρονιάς.
Όλα αυτά, βέβαια, πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκριτου Bleacher Report, ο «KD» δε θα επιστρέψει στα παρκέ ακόμα κι αν αποφασιστεί επανέναρξη της σεζόν.
Είναι προφανές ότι ο Ντουράντ αποτελεί το μεγάλο στοίχημα και την κορυφαία επένδυση των Νετς για επιστροφή στις επιτυχίες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τον πιέσουν.
KD won't return for the Nets this season, even if the NBA is able to resume, per @wojespn pic.twitter.com/gTyy0hc7QO
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 10, 2020



