Αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Κοροίβου στην Α2 Ανδρών, αν δεν ικανοποιηθούν συγκεκριμένοι όροι, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Σάκης Κάτζος, με δηλώσεις του στην «Πρωινή».

«Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Α2 εμμένουν στους τρεις προαπαιτούμενους όρους που έχουμε θέσει στην επιστολή μας στις 12/1. Ενάμιση μήνα από τότε, δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να αλλάξουμε άποψη, εφόσον δεν έχουμε πάρει καμία απάντηση στα αιτήματά μας και η κατάσταση είναι πλέον πολύ χειρότερη, ενάμιση μήνα αργότερα. Ο Κόροιβος δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να ξεκινήσει οτιδήποτε, αν δεν ικανοποιηθούν οι όροι που έχουν θέσει τα σωματεία της Α2. Σίγουρα κάθε ομάδα μπάσκετ υπάρχει για να παίζει μπάσκετ στο γήπεδο και όχι να είναι στα πιτς.

Όμως, τώρα μιλάμε για ειδικές συνθήκες και αυτό πρέπει να το καταλάβει η Πολιτεία και να βοηθήσει στο βαθμό που πρέπει. Τα σωματεία της Α2 τα κάλεσε η Πολιτεία να συζητήσει τα προβλήματα που υπάρχουν; Συν τοις άλλοις, δεν υπάρχει λογική να απαγορεύει το κυνήγι και το ψάρεμα και να επιτρέπει τις προπονήσεις στην Α2 σε κλειστά γήπεδα. Για την Α1 Γυναικών έχει μια βάση η επιστροφή, διότι είναι η Εθνική ομάδα από πίσω, που προκρίθηκε στο Ευρωμπάσκετ 2021 και πρέπει οι παίκτριες να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την διοργάνωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Κοροίβου.

Σχετικά άρθρα