Ο Γλαύκος είναι εδώ δυναμικά και θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να πετύχει το δύσκολο φετινό του στόχο στον απαιτητικό 1ο όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής και η παρουσία του Σπύρου Δεράου στον πάγκο του αποτελεί “εγγύηση”.

Ο Πατρινός έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια τα διαπιστευτήριά του, έχει ζήσει μεγάλα παιχνίδια και στο τοπικό ντέρμπι ενάντια στην Παναχαϊκή, οδήγησε την ομάδα του στο πολύτιμο ροζ φύλλο, που δίνει βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας.

Το Basketworld.net επικοινώνησε με τον κόουτς Δεράο και πήρε απαντήσεις για τη σημαντική επικράτηση επί της συμπολίτισσας, Παναχαϊκής, το προσεχές κρίσιμο ματς με την Ακράτα, αλλά και για τη συμβολή του κόσμου του Γλαύκου στην προσπάθεια που γίνεται πάνω σε καλή οργάνωση και στέρεες βάσεις.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη αυτή που πετύχαμε ενάντια στην Παναχαϊκή και μάλιστα σε ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της εντοπιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Επιζητούσαμε την πρώτη μας νίκη για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά και για βαθμολογικούς λόγους. Η έδρα μας θεωρείται αρκετά δύσκολη για τον κάθε αντίπαλο και με την συμβολή του κόσμου μας ακόμη δυσκολότερη. Αυτό θέλουμε και στο επόμενο τοπικό ντέρμπι με την Ακράτα. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για την οποία θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουμε καταρτίσει σε άμυνα και επίθεση”.

Σχετικά άρθρα