Η μεγάλη αδυναμία του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού και βιομήχανου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, είναι η κόρη του Δέσποινα, η οποία πλέον έχει εξελιχθεί σε μια εντυπωσιακή δεσποινίδα.

Φυσικά, η Δέσποινα που πλέον έχει μεγαλώσει και ακολουθεί τις τάσεις της γενιάς της, διατηρεί λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα το ιδιαίτερα συγκινητικό βίντεο όπου δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με τους ερωτευμένους γονείς της, έχει γίνει viral στο TikTok.

Η Δέσποινα στο βίντεο που εμφανίζεται στο #foryou χιλιάδων χρηστών, συστήνεται, παρουσιάζοντας τους γονείς της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Ιωάννα Μαροσούλη από τα πρώτα χρόνια της σχέσης τους, μέχρι και τον γάμο τους. «Όλα ξεκίνησαν όταν η μαμά μου γνώριζε τον μπαμπά μου. Ερωτεύτηκαν και απέκτησαν εμένα» αναφέρει ο ήχος του trend μέσω του οποίου οι χρήστες συστήνουν τους γονείς τους.

@despinagiannakopoulouu don’t play with it #foryou ♬ Don’t Play With It – Lola Brooke

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καλεί τους ακόλουθούς της να σχολιάσουν σε ποιον πιστεύουν ότι μοιάζει περισσότερο, με την πλειοψηφία να απαντάει ότι μοιάζει εκπληκτικά στην πανέμορφη και καλλίγραμμη μητέρα της, Ιωάννα Μαροσούλη. Δεν λείπουν και εκείνοι που σημειώνουν ότι έχει «πάρει» αρκετά χαρακτηριστικά και από τον πατέρα της.

Το βέβαιο είναι ότι είναι μια κούκλα για την οποία οι γονείς της είναι περήφανη και την καμαρώνουν.

@despinagiannakopoulouu heard that right girly ?🥰 #foryou ♬ original sound – gigi

 

@despinagiannakopoulouu stole ur spotlight 💎 #foryou ♬ som original – ꙳

rel=”noopener”>

Πηγή: newsbreak.gr

Σχετικά άρθρα