Για τους στόχους που έχει στο νέο του ξεκίνημα αλλά και την πρόκληση που αποτελεί γι’ αυτόν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρκαδικού μίλησε ο Μάριος Δεσποτάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος προπονητής της ομάδας:

«Ο Αρκαδικός έχει ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ και η θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή δεν αρμόζει στην ομάδα. Σκοπός είναι να αντιστρέψουμε την κατάσταση αυτή που υπάρχει και να πετύχουμε τον στόχο».

Για το αν αποτελεί για τον ίδιο μία πρόκληση ο Αρκαδικός και η Α2: «Σίγουρα είναι πρόκληση. Το μπάσκετ είναι παντού το ίδιο αρκεί να πετυχαίνεις τους στόχους σου, να μπορείς να δουλεύεις απερίσπαστος και να καταφέρνεις να βγάζεις τα καλύτερα στοιχεία της ομάδας σου στο παρκέ. Αυτό είναι κάτι που ισχύει σε όλες τις κατηγορίες».

Για τον αγώνα που ακολουθεί με το Ψυχικό: «Ο στόχος για την ομάδα είναι πάντα οι νίκες. Ο Αρκαδικός χρειάζεται νίκες οπότε δεν υπάρχει παιχνίδι όπου θα πάμε έχοντας κάτι διαφορετικό στο μυαλό μας. Οι νίκες για να έρθουν θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες, σωστό μπάσκετ και καλή νοοτροπία εντός και εκτός παρκέ».