Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν παρών στο Gala του καλού του φίλου, Βασίλη Σπανούλη για να τον τιμήσει.

Οι δηλώσεις του «3D»:

«Όταν ήμασταν συμπαίκτες κατακτήσαμε πολύ ωραία πράγματα. Όταν ήμασταν φίλοι περάσαμε πολύ ωραία, όταν ήμασταν αντίπαλοι έχει τα καλά του έχει και τα κακά του, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Πέρα από αυτά όμως ο Βασίλης είχε μία τρομερή καριέρα, έχει συνεισφέρει στο ελληνικό μπάσκετ πάρα πολλά. Σήμερα έχει μία πολύ ωραία εκδήλωση και είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε. Είδα και μέσα πάρα πολύ κόσμο και του αξίζει μόνο ένα μπράβο, σε αυτόν στην οικογένειά του, στα παιδιά του. Να είναι υγιής, συνεχίζει στον χώρο του μπάσκετ, εμείς είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε.

Ένα πράγμα που του έχω πει πάρα πολλές φορές είναι το πόσο αφοσιωμένος ήταν σε αυτό που έκανε και πόσο δούλευε. Είναι ένα πολύ ωραίο tip για τα παιδιά τα οποία ασχολούνται με το μπάσκετ ή θέλουν να ασχοληθούν».

Για το ποια στιγμή του Σπανούλη δε θα ξεχάσει:
«Όταν έβαλε το τελευταίο καλάθι (σ.σ. στους τελικούς του 2016 κόντρα στον Παναθηναϊκό), δεν μπορώ να το ξεχάσω αλλά θα το συνηθίσω».

30/5/2016: Το τρίποντο-πρωτάθλημα του Σπανούλη (vid)

Για την παρουσία ενός «θρύλου» του Παναθηναϊκού στο Gala του Σπανούλη:
«Η διαφορά μας μπορεί να είναι 40 λεπτά στο παρκέ, το οποίο είναι λογικό γιατί θες να κερδίσεις. Αλλά μέχρι εκεί, έξω είμαστε φίλοι. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο για τους οπαδούς και για τους παίκτες».

Σχετικά άρθρα