Επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ απέστειλε ο Ίκαρος Καλλιθέας για τον ορισμό των διαιτητών της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Μίλωνα.

Ο αγώνας αφορά την 1η αγωνιστική του β’ γύρου του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Ίκαρος εκφράζει την έκπληξή του για τον ορισμό “δύο διαιτητών της σειράς χωρίς την ελάχιστη εμπειρία ανάλογων αγώνων”.

Αναλυτικά η επιστολή στην ΚΕΔ/ΕΟΚ:

“Ενημερωθήκαμε χθες, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022 από το site της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τους ορισμούς διαιτητών του 2ου ομίλου Γ’ εθνικής κατηγορίας για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου (6/2) και ιδιαίτερα για τον αγώνα της ομάδας μας Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ- Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Θεωρώντας ότι ο αγώνας θα αντιμετωπιστεί ως ένας από τους σημαντικότερους της κατηγορίας (3 αστέρια) ευελπιστούσαμε πως η επιτροπή σας θα ορίσει διαιτητές από την υψηλότερη κατηγορία της χώρας μας, αντί αυτού με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ο αγώνας αντιμετωπίστηκε σαν ένας αγώνας χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον με τον ορισμό δύο διαιτητών της σειράς χωρίς την ελάχιστη εμπειρία ανάλογων αγώνων.

Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη βέβαια μας προκαλεί το γεγονός ότι ως πρώτος διαιτητής έχει οριστεί ο κύριος Δελαγραμμάτικας ο οποίος έως τις 16 Ιανουαρίου ήταν κομμένος από τα αρμόδια όργανα διαιτησίας και ΔΕΝ ορίστηκε σε κανένα αγώνα εθνικών κατηγοριών τη φετινή σεζόν πάρα μόνο την προηγούμενη αγωνιστική (23/1) και συμπτωματικά στον αγώνα ΚΟΡΩΠΙ-Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ.

Αναρωτιόμαστε λοιπόν, στερέψαμε από διαιτητές και επιβάλλεται κάποιοι να ορίζονται συνεχόμενα σε ντέρμπυ συγκεκριμένων ομάδων; Ή πρόκειται για μια άτυχη στιγμή της επιτροπής; Θέλουμε να πιστεύουμε το δεύτερο.

Κύριοι σας καλούμε να επαναξιολογήσετε το συγκεκριμένο αγώνα και να προβείτε σε ανάλογο ορισμό διαιτητών κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι επιθυμεί και το φίλο σωματείο του Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ, κύριοι “η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια θα πρέπει να το αποδεικνύει”.

Σχετικά άρθρα