Οι δίδυμες αδερφές Βιντσιλαίου, Αγγελική και Σταυριανή θα συνεχίσουν την καριέρα τους στα Χανιά και στο πρωτάθλημα της Α2, όπου θα τεθούν στη διάθεση του Σταύρου Νανάκου για την… απογείωση!

Η ανακοίνωση: «Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει τις πρώτες δύο προσθήκες για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τις δίδυμες αδερφές Βιντσιλαίου, Αγγελική και Σταυριανή. Τα δύο κορίτσια εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας μας και θα ενισχύουν την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα της Α2.

Ποιες είναι: Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας είναι 21 ετών, καθώς γεννήθηκαν στις 21 Μαΐου 1998. Τη χρονιά που πέρασε, πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, η Αγγελική στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α1 στο παιχνίδι μπαράζ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Σταυριανή αγωνίστηκε στον ΚΑΟ Μελισσίων, ομάδα που διεκδίκησε μέχρι τέλους τη θέση για το μπαράζ ανόδου, τερματίζοντας τρίτη πίσω από τον Κρόνο. Και τα δύο κορίτσια, παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν αφήσει ήδη το στίγμα τους στο γυναικείο μπάσκετ. Έχουν διατελέσει μέλη των Εθνικών ομάδων από την ηλικία των 15 ετών ενώ έχουν πανηγυρίσει τίτλους και μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο με τις ομάδες των νεανίδων, των κορασίδων και των παγκορασίδων.

Τελευταία φορά που τα δύο κορίτσια ήταν συμπαίκτριες ήταν στον ΓΑΣ Καλυβίων, όπου και κέρδισαν την άνοδο στην Α2 και το Κύπελλο ΕΣΚΑ. Η Αγγελική Βιντσιλαίου αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Πριν από τον Κρόνο, αγωνίστηκε στον Άρη Πετρούπολης, οπότε ο ΟΑΧ είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα της σε επίπεδο Α2. Φυσικά, αυτό που χρίζει αναφοράς είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον κόουτς Νανάκο. Η Σταυριανή Βιντσιλαίου παίζει στις θέσεις “3” και “4”. Εκτός του ΚΑΟ Μελισσίων έχει αγωνιστεί στον Γ.Σ. Ηλιούπολης».

Σχετικά άρθρα