Τη δική του απάντηση έδωσε ο Δημήτρης Αγγελοπούλος με αφορμή τα όσα υποστηρίζει η Δάφνη, η οποία έχει κατάθεση ένσταση για ένα καλάθι που μέτρησε για δύο πόντους και οδήγησε το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στην παράταση.

Μέχρι τώρα οι γηπεδούχοι δεν είχαν πάρει θέση στα όσα ειπώθηκαν, με τον ισχυρό άντρα του συλλόγου να εκφράζει επίσημα τη θέση της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Αγγελόπουλου αναφέρει: «Αν και δεν ήταν πρόθεση μου να ασχοληθώ με την απόφαση των διαιτητών για την επίμαχη φάση του αγώνα του Ίκαρου Καλλιθέας με το σωματείο της Δάφνης εντούτοις τα όσα συμβαίνουν δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια.

Αρχικά, παρακάμπτω το γεγονός ότι ο διαιτητής, ο οποίος πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σφύριζε 80-20 υπέρ της Δάφνης. Από την πρώτη στιγμή θέλοντας να έχω εμπεριστατωμένη άποψη κι όχι να επιδίδομαι σε καφενειακού επιπέδου κουβέντες ρώτησα την άποψη δύο σημαντικών ανθρώπων της ευρωπαϊκής διαιτησίας, οι οποίοι ανεξάρτητα από την απόφαση της ΚΕΔ μου απάντησαν πως το εν λόγω καλάθι είναι ξεκάθαρο πως μετράει για δύο πόντους όπως ορθά αποφάσισε ο διαιτητής.

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό να επισημάνουμε κάτι που επιμελώς αποκρύπτεται, ότι η επιτροπή διαιτησίας δεν αποφασίζει με κινητά τηλέφωνα αλλά ΜΟΝΟ με την κατάθεση του DVD του αγώνα κατά την ώρα που γίνεται η ένσταση στο φύλλο αγώνα».

Δείτε την επίμαχη φάση:

Σχετικά άρθρα