Στο νέο «ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ» by Novibet, η Δώρα Παντέλη υποδέχεται τον Δημήτρη Παπανικολάου, σε μια συζήτηση γεμάτη μπάσκετ, αλλά και κοινωνικά ζητήματα.

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος διεθνής φόργουορντ αποκάλυψε στο πώς πήγε στον Παναθηναϊκό

«Γράφανε τότε οι εφημερίδες ότι γυρνάω στον Ολυμπιακό. Τότε υπήρχε ένα κόλπο των μάνατζερ. Όταν βρισκόμουν εγώ με τον μάνατζερ, είχε κανονίσει κάποιος να πάρει τηλέφωνο. Ο μάνατζέρ μου είχε κανονίσει με τον συγχωρεμένο το Θανάση Γιαννακόπουλο να τον πάρει ο Θανάσης όταν θα είμαι εγώ εκεί. Πήγα λοιπόν με βερμούδα στο μάνατζέρ μου, χαλαρός. Του έλεγα «Τι θα κάνουμε; Πού θα πάμε; Στον Ολυμπιακό; Θα γυρίσουμε; Θα μείνουμε στον Μακεδονικό; Θα πάμε στο εξωτερικό;». Πήγα εκεί 12 η ώρα. Κατά τις 12:30 χτυπάει το τηλέφωνο και είναι ο Θανάσης, στο σταθερό του μάνατζερ.

Τάχα τον ρωτάει κάτι για το συμβόλαιο του Καλαϊτζή. Το θυμάμαι σαν τώρα. Και του λέει ο άλλος “έχω και τον Παπανικολάου εδώ”. Του λέω “τι κάνεις;”. Μου λέει “πες μια καλημέρα”. Του λέω “καλημέρα πρόεδρε” και μου απαντά “έλα, έλα σε περιμένω στη ΒΙΑΝΕΞ τώρα”. Μου λέει ο μάνατζερ “πάμε να πιεις έναν καφέ και θα φύγεις”. Πάω εκεί και έχουν τα συμβόλαια όλα έτοιμα. Λέω στον μάνατζερ “πάρε τον Ολυμπιακό τώρα”. Ο Ολυμπιακός όμως δεν με ήθελε, μόνο οι εφημερίδες με θέλανε και κάποιοι δημοσιογράφοι» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Σχετικά άρθρα