Σε δημόσιες καταγγελίες εναντίον της ΤΣΣΚΑ προχώρησε ο Τζοέλ Μπολομπόι, κατηγορώντας τον ρωσικό σύλλογο ότι απειλεί παίκτες, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει!

Ο 28χρονος σέντερ που έχει γεννηθεί στην Ουκρανία από Κονγκολέζο πατέρα και Ρωσίδα μητέρα, είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα της Μόσχας, όμως όπως φαίνεται η ΤΣΣΚΑ δεν θέλει να αφήσει έτσι απλά την υπόθεση, καθώς με e-mail που έστειλε στον 28χρονο και το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο παίκτης μέσω Instagram, του ζητά να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επιπλέον να της επιστρέψει και χρήματα.

«Φύγετε από εδώ! Σας έχω πει ήδη ότι δεν επιστρέφω. Ο τρόπος που κάνετε τους παίκτες να πράττουν αυτό που θέλετε, είναι μέσω απειλών και προσπαθώντας να τους τιμωρήσετε. Είπατε σε μένα και σε όλη την ομάδα ότι μπορούμε να φύγουμε και καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία έχει κλιμακωθεί» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μπολομπόι και πλέον αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξει η αντίδραση της ΤΣΣΚΑ.

Δείτε την ανάρτηση του 28χρονου σέντερ:

Σχετικά άρθρα