Στο ραδιόφωνο του «Metropolis» μίλησε ο πρόεδρος του Ηρακλή Θόδωρος Δρακόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι περίμενε να είναι αήττητος ο «Γηραιός», ενώ ανέφερε πως πάνε για ανανέωση με τον Βασίλη Καββαδά για τον οποίο έχει βρει το… «φάρμακό» του.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Περίμενα κάτι καλύτερο. Χάσαμε δύο ματς που δεν θα έπρεπε, με τον Άρη κυρίως που το χάσαμε μόνοι μας. Ανέμενα να είμαστε αήττητοι. Με το ρόστερ που έχουμε θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, αλλά, εντάξει, είναι ακόμη αρχή και υπάρχει και ο κορονοϊός. Όσο παίζουμε τόσο καλύτεροι θα γινόμαστε. Όπως έχω δηλώσει έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρσι, ήδη είμαστε μία νίκη επιπλέον από πέρσι γιατί στον Ιωνικό την περασμένη περίοδο χάσαμε και φέτος κερδίσαμε.

Αν κερδίσουμε και το Περιστέρι θα έχουμε δύο περισσότερες. Είχαμε συνυπολογίσει τον κορονοϊό στο μπάτζετ, γι’ αυτό και είναι μικρότερο από πέρσι. Νομίζω ότι πράξαμε καλά. Εμείς παίζαμε σε ένα γήπεδο πάντα γεμάτο και η ομάδα είχε πάντα καλύτερη απόδοση. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Αυτό δεν αλλάζεται με χρήματα. Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχουμε κρούσματα. Αυτό μου δείχνει ότι έχουμε σοβαρά παιδιά, με χαρακτήρα, και ότι δουλεύουμε επαγγελματικά και αυτό με κάνει υπερήφανο. Εμείς ακολουθούμε το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ, δεν έχουμε δικό μας» είπε αρχικά.

Σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Καββαδά, ο Θόδωρος Δρακόπουλος τόνισε:

«Έχω το “φάρμακο” του Καββαδά, θα το δείτε τα επόμενα χρόνια. Κατά πάσα πιθανότητα πάμε για ανανέωση.

Ο Βασίλης έχει δεχθεί τον ρόλο του αρχηγού και τον λειτουργεί πολύ καλά. Είναι ευχαριστημένος και αυτός και εμείς».

Σχετικά άρθρα