Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Δρακόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis»:

Για τις ανάγκες που υπάρχουν στα νοσοκομεία: «Πριν την εμφάνιση του κορωνοϊού είχαμε στη διάθεση μας 550 κρεβάτια στις εντατικές μονάδες. Πλέον αυτός ο αριθμός έχει αυξηθεί και πλησιάζει τα 900. Βέβαια κάποια νοσοκομεία έκλεισαν κάποιες πτέρυγες για να τις κάνουν ΜΕΘ και αυτό έχει ως συνέπεια αρκετά κρεβάτια να μην πληρούν τις προϋποθέσεις που χρειάζεται μία εντατική.

Στατιστικά θα έπρεπε να είχαμε 5.000 κρεβάτια. Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί έχουν εξαιρετικές μονάδες εντατικής, αλλά πάλι τους ξέφυγε η κατάσταση, εμείς ευτυχώς πήραμε τα απαραίτητα μέτρα διότι θα είχαμε τρομερή καταστροφή. Ένα κρεβάτι εντατικής θεραπείας κοστίζει μέχρι και 30.000 ευρώ, αλλά το κυρίως πρόβλημα είναι το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο δεν έχουμε σε αντίθεση με τους γιατρούς που έχουμε ίσως τους περισσότερους στον κόσμο. Από όλο αυτό θα μας μείνει το κέρδος ότι θα έχουμε περισσότερα κρεβάτια και μέσα, αλλά θέλει πολύ δρόμο ακόμα».

Για τον Ηρακλή: «Αν έχουμε την υγεία μας, θα έχουμε καλύτερη χρονιά από φέτος καθώς είδαμε τα λάθη μας και θα διδαχθούμε από αυτά. Αν δεν μας πάρει κάποιος τον προπονητή, θα συνεχίσουμε με τον Ηλία Καντζούρη και την νέα αγωνιστική χρονιά».

Σχετικά άρθρα