Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της εξαιρετικής σειράς «Last Dance», Τζέισον Χέιρ, δύο πρώην παίκτες των Γιούτα Τζαζ απάντησαν αρνητικά όταν τους ζητήθηκε να μιλήσουν για τους δύο σερί χαμένους τελικούς από τους Σικάγο Μπουλς το 1997 και το 1998.

Ο λόγος για τους Καρλ Μαλόουν και Μπράιον Ράσελ, ενώ αντίθετα ο Τζον Στόκτον μίλησε για όσα είχαν συμβεί σε εκείνες τις ιστορικές σειρές τελικών.

«Ο Καρλ Μαλόουν αρνήθηκε να μιλήσει, αλλά δεν εξήγησε τον λόγο. Το έκανε μέσω τρίτου, ενώ τον προσεγγίσαμε αρκετές φορές. Βάλαμε τον Τζον Στόκτον να του μιλήσει επίσης, αλλά… τίποτα» αποκάλυψε αρχικά ο Τζέισον Χέιρ, προσθέτοντας ότι «πίστεψέ με, εξαντλήσαμε κάθε δυνατό ενδεχόμενο. Ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2018 γι’ αυτό το θέμα γιατί ξέραμε πόσο δύσκολο θα είναι όλο αυτό. Προσπαθούσα μέχρι τον προηγούμενο μήνα, μέχρι την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Κάναμε απόπειρα για το ενδεχόμενο να γίνει ένα γύρισμα μαζί με τον Τζον Στόκτον, μήπως νιώσει πιο άνετα έτσι, αλλά δεν πείστηκε».

Όσο για τον Μπράιον Ράσελ; «Αυτός είπε απλά ένα “όχι”. Τίποτα παραπάνω. Ήξερε τι θα τον ρωτήσουμε, οπότε προφανώς δεν ήθελε να μπει σε αυτή τη διαδικασία» είπε ο σκηνοθέτης του «The Last Dance».

Σχετικά άρθρα