Την πρόθεση να παραμείνει στο παρκέ και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό έχει ο Βασίλης Σπανούλης, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνάντηση που θα έχουν προσεχώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι ο Σπανούλης θα πει κάτι σήμερα. Νομίζω πως δεν θα είναι καν στις δηλώσεις μετά το ματς. Αν είχε αποφασίσει να αποσυρθεί, θα το ξέραμε. Θα μιλάγαμε για ένα ιστορικό γεγονός. Έχω αλιεύσει από πολύ καλές πηγές ότι έχει αποφασίσει να παίξει και τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχει ένας αστερίσκος. Πρέπει να μιλήσει ο προπονητής με τη διοίκηση. Να δούμε αν θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να συνεχίσει να έχει τον Σπανούλη στο ρόστερ. Ίσως να θέλει ο προπονητής να γίνουν κάποιες κινήσεις, ώστε να περάσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη μέρα» τόνισε αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι δύσκολα δεν θα δούμε τον Σπανούλη και του χρόνου. Είναι θέμα προπονητή και προέδρων. Σωματικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με την κατάλληλη διαχείριση μπορεί να έχει ρόλο σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν του κάνει χάρη κανένας, μπορεί ακόμη να προσφέρει. Θα πρέπει κι ο ίδιος να δεχτεί ότι θα υπάρχουν μπροστά του άλλοι γκαρντ και ότι θα έχει πιο περιορισμένο ρόλο, μπορεί να υπάρξει συνύπαρξη και τη νέα σεζόν. Αν διαπιστώσει ο Σπανούλης ότι η διοίκηση κι ο προπονητής αποφασίσουν να πάνε σε άλλη σελίδα, δεν θα κάτσει και με το ζόρι. Θα είναι λάθος να φύγει στα βουβά ο Σπανούλης, όπως έφυγε στα… βουβά και ο Νίκος Γκάλης».

Σχετικά άρθρα