Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε στο Tilesport.tv για την Εθνική ομάδα και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι ο Greek Freak δύσκολα θα ενσωματωθεί στην αποστολή για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής: «Ο Γιάννης για το Προολυμπιακό θεωρείται δύσκολο να είναι παρών εκτός αν οι Μπακς δεν τα καταφέρουν να περάσουν τις πρώτες φάσεις στα πλέι οφ.

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά στο ΝΒΑ αλλά νομίζω η Ανατολή έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και όλα μπορούν να συμβούν. Όσον αφορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, από τη στιγμή που μπορεί να συμμετάσχει, θα είναι.

Ο Γιάννης είναι στην Εθνική επειδή το θέλει ο ίδιος! Μεγαλώνοντας το στάτους του σαν παίκτης του ΝΒΑ, θα είναι πιο εύκολο για τον Γιάννη να έρχεται όλο και πιο συχνά. Κρατάμε πως ο Γιάννης είναι αυτός που θέλει να έλθει!

Οι Μπακς, παρότι πολλές φορές βάζουν την ελληνική σημαία και πανηγυρίζουν μαζί μας, δεν είναι και τόσο ζεστοί στο κομμάτι αυτό, προσπαθούν να προστατεύσουν το συμφέρον τους.

Πρώτα μπίζνες μετά, μπάσκετ. Όποιος ξέρει τις καταστάσεις δεν το παρεξηγεί. Για κάποιον που το βλέπει βάζοντας στην εξίσωση το ηθικό και το συναισθηματικό κομμάτι φαίνεται παράξενο, όμως στην Αμερική πρώτα είναι μπίζνες και ο Γιάννης είναι μια τεράστια επένδυση των Μπακς!

Ό,τι έχουν σχεδιάσει τα επόμενα 10 χρόνια, έχει μέσα τον Γιάννη»!

Σχετικά άρθρα